1. Support SE
  2. Lösning – hem
  3. Skaffa fiber
  4. Beställa fiber

Kan jag få fiber och hur beställer jag fiberanslutning till mitt hus?

Gå in på openinfra.com/skaffafiber och sök på din adress. Då kommer du att se aktuell status för ditt område och du kan samtidigt lägga en intresseanmälan om att beställa fiber till ditt hus. Om vi har ett aktuellt kampanjerbjudande i ditt område kommer det även finnas en möjlighet att signera ett avtal direkt genom Bank-ID.

En intresseanmälan är inte bindande, men den viktig för oss och kommunen för att se hur många i ditt område som är intresserade att installera fiber. Ju fler som är intresserade ju snabbare kommer det att gå, och oftast blir även priset lägre då.

Om du väljer att göra en intresseanmälan kommer vi att kontakta dig de närmsta 2 veckorna för att berätta mer om hur det går till och du kan ställa frågor till oss. Efter det bestämmer du om du vill fiberansluta ditt hus, och om du vill det så kommer du att få en beställningsbekräftelse från oss.

Finns inte din adress med? Kika in igen om ett tag.