1. Support SE
  2. Lösning – hem
  3. Skaffa fiber
  4. Beställa fiber

Måste jag beställa fiberanslutning samtidigt som alla andra i mitt område?

Du måste inte beställa fiber samtidigt som dina grannar. Vi rekommenderar dock att du gör det för ju fler som beställer samtidigt, desto mindre blir kostnaden på installationen och leveranstiden kan bli snabbare.

Mitt hus saknar fiberanslutning, men alla andra i området har. Kan jag ändå beställa fiber från er?

Ja, visst kan du det! Vissa delar av en ganska lång process är troligen redan klar i det läget så det återstår bara att vi bokar ett möte, gräver på din tomt och sedan installerar fibern.

Leveranstiden kan variera från någon månad till flera månader beroende på årstid och hur långt fibern är från just din fastighet.