1. Support SE
  2. Lösning – hem
  3. Support
  4. Drift och underhåll av nät

Vad är Drift och Underhåll av nät?

Avgiften är knuten till anslutningsadressen som är registrerad i Open Infras nät och går till att vidareutveckla fibernätet. I Sverige har vi under det gångna året uppgraderat kapaciteten i flera delar av nätet för att ge tjänsteleverantörerna möjlighet att erbjuda riktigt höga hastigheter och för att du ska ha en så bra upplevelse som möjligt. Vi planerar ytterligare uppgraderingar och utveckling av nätet. Satsningarna kan se olika utifrån de behov som finns i respektive område.

Vi tar även hand om fiberboxen i ditt hem. Om du är i behov av service eller reparation behöver du endast betala startavgift och eventuell tillkommande avgift beroende på vad som ska göras.

Gå till prislista för service och reparation och villkor