1. Support SE
  2. Lösning – hem
  3. Betalning och villkor
  4. Faktura, kostnader och flytt

Varför har ni bara 10 dagars betalningstid på fakturan?

I alla våra avtal vi skriver med kunder är det 10-dagars betalningstid. Detta beror på att vi har stora kostnader för grävning och installation som ska betalas till våra leverantörer och underentreprenörer direkt efter avslutat arbete. Därför är det viktigt för oss att få betalt snabbt från dig för att vi ska kunna betala våra leverantörer i tid. På så sätt kan vi hålla det låga priset för din fiber.