1. Support SE
  2. Lösning – hem
  3. Support
  4. Definitioner

Fiber

Optisk fiber överför data med ljus och är det snabbaste sättet att skicka data på. Du kan nå hastigheter på 10 000 Mibit/s, men det kräver också att du har en dator, router och annan utrustning som klarar av det.

När du har bredband via fiber så har du obegränsad tillgång till internet och alla dess möjligheter som finns med en snabb och stabil uppkoppling.

Bredband via fiber har plats för MÅNGA användare samtidigt, påverkas inte av avstånd eller dåligt väder.