1. Support SE
  2. Lösning – hem
  3. Support
  4. Tjänsteleverantörer och driftsättning

Hur får jag internet/TV i mitt hus?

När vi har installerat fiberboxen och anslutningen är driftsatt så är det helt upp dig hur mycket du vill koppla upp och hur du vill skapa ditt egna trådlösa WiFi-nätverk.

Om du bor du i ett stort hus kan det vara bra att använda en meshlösning för att förlänga det trådlösa uppkopplingen i till alla delar i ditt hem.

Om du har valt tjänster i ditt avtal så kommer tjänsten igång direkt du blir driftsatt.

Om du inte har valt tjänster i ditt avtal så kan du besöka vår Marknadsplats. Där har vi samlat tjänsteleverantörer av olika slag som kan leverera sina tjänster hem till dig. Gå till openinfra.com/marknadsplats och gör ditt val.