1. Support SE
  2. Lösning – hem
  3. Support
  4. Drift och underhåll av nät

Det finns står inget om avgift för drift och underhåll i mitt installationsavtal - vad gäller för mig?

Vill du ta del av de förmåner som avgiften innefattar ska du kontakta kundtjänst.

I avtalsvillkor före juni 2021 benämns nätavgiften som ”drift och underhåll av fiberbox” á 9 kr per månad (punkt 6). På några av våra allra tidigaste avtal finns inte avgiften om drift och underhåll inskriven i villkoren, kontakta kundtjänst om du önskar ta del av de förmåner som fiberanslutna kunder i Open Infras nät tar del av.

Gå till prislista och jämför kostnader med eller utan avgift för drift och underhåll.