Du kommer att få anvisningar på din skärm via datorn när du är uppkopplad till vårt nät.

Om du använder mobil eller i surfplatta kommer den säga att du inte har tillgång till internet. Du behöver då en dator för att fortsätta till godkännandet av villkor. Om du inte har en dator ska du höra av dig till kundtjänst. Vi kommer då att behöva dina kontaktuppgifter och MAC-adressen som står på framsidan av fiberboxen.

Det här behöver du göra när aviseringen har dykt upp på din skärm:

-kontrollera att adressen för anslutningen stämmer

-fyll i kontaktuppgifter

-godkänn villkoren

När det är klart kan du surfa vidare utan påminnelser och du kommer inom kort få faktura via e-post.

Om du inte har avgiften i dina villkor men önskar ta del av de förmåner som avgiften innebär ska du kontakta kundtjänst.