För att säkerställa att vi har rätt uppgifter till dig som kund behöver du verifiera dina uppgifter hos oss. Det finns tre sätt att göra detta på.

1. Verifiering direkt på skärmen

Om du använder mobil eller i surfplatta kommer den säga att du inte har tillgång till internet. Du behöver då en dator för att verifiera dina uppgifter och fortsätta till godkännandet av villkor.

Det här behöver du göra när aviseringen har dykt upp på din skärm:

-kontrollera att adressen för anslutningen stämmer

-fyll i kontaktuppgifter

-godkänn villkoren

När det är klart kan du surfa vidare och du kommer inom kort få faktura via e-post.

Du kan också välja att bli påmind senare.

2. Verifiera dina uppgifter via länk

Se till att du är uppkopplad till nätet (ej via wifi).

Gå in på https://activation.openinfra.com

-kontrollera att adressen för anslutningen stämmer

-fyll i kontaktuppgifter

-godkänn villkoren

När det är klart kan du surfa vidare och du kommer inom kort få faktura via e-post.

Du kan också välja att bli påmind senare.

3. Verifiera hos kundtjänst

Om du inte kan koppla upp dig för att verifiera dina uppgifter kan du ringa till kundtjänst för verifiering. Var redo med MAC-adress och adress.

Om du inte har avgiften i dina villkor men önskar ta del av de förmåner som avgiften innebär kan du signa upp på https://activation.openinfra.com