1. Support SE
  2. Lösning – hem
  3. Betalning och villkor
  4. Faktura, kostnader och flytt

Betalning och ränta

Vid betalning via Billecta betalar du endast det belopp och/eller de månadsbelopp som det är avtalat om. Dock måste Billecta och vi redovisa kreditbelopp, total ränta och effektiv ränta (se gråmarkerade rutor i tabellen nedan) – men det är inget som tillkommer som en extra kostnad på din betalning.

Se villkoren för andra eventuella tillkommande avgifter som t ex fakturaavgift.

Utdrag från Billectas avtalsvillkor:

KREDITVILLKOR

3.1    Betalning enligt överenskommen betalplan skall ske med ett månadsbelopp och i antal månader enligt ovan. Nedan följer specifikation av det totala belopp du kommer erlägga enligt denna betalplan, varav kreditbelopp och ränta, samt den effektiva räntan (samtliga belopp är i kr).

Antal mån.

Belopp/månad

Totalt belopp

Kredit-belopp

Total ränta

Effektiv ränta

24

549

13.176

12.056

1.120

9,03 %

24

499

11.976

10.958

1.018

9,03 %

24

399

9.576

8.762

814

9,03 %

24

299

7.176

6.566

610

9,03 %

12

650

7.800

7.445

355

9,03 %

12

550

6.600

6.300

300

9,03 %

Exempel: Om du ska betala 499 kr per månad i 24 månader uppgår det totala beloppet att betala under 24 månader till 11.976 kr. I denna summa ingår kreditbelopp med 10.958 kr och ränta med 1.018 kr (kreditränta 8,68 %, effektiv ränta 9,03 %). Eventuell aviavgift tillkommer enligt punkt 3.4 nedan och har ej inkluderats i effektiv ränta.

Din installationskostnad gentemot Open Infra regleras genom fullföljande av detta kreditköp med ett belopp som motsvarar Totalt belopp i tabellen ovan.