Alla som är fiberanslutna till Open Infras nät betalar en avgift på för närvarande 9 kr/månaden.

I de fall vi saknar uppdaterade kontaktuppgifter har vi skickat brev för att nå dig som bor på adressen och har en aktiv fiberanslutning. Avgiften är knuten till anslutningsdressen som är registrerad i vårt nät.

Du kommer inom kort att få anvisningar på din skärm via datorn eller din mobil/platta när du är uppkopplad till vårt nät.

Det här behöver du göra när aviseringen har dykt upp på din skärm:

-kontrollera att adressen för anslutningen stämmer

-fyll i kontaktuppgifter

-godkänn villkoren

När det är klart kan du surfa vidare utan påminnelser och du kommer inom kort få faktura via e-post.

Om du inte har avgiften i dina villkor men önskar ta del av de förmåner som avgiften innebär ska du kontakta kundtjänst.