1. Support SE
  2. Lösning – hem
  3. Support
  4. Drift och underhåll av nät

Jag vill signa upp på drift och underhåll fast det inte finns en nätavgift i mitt avtal, hur gör jag?

Alla våra avtal har avtalsvillkor som under avsnittet Leverantörens ansvar beskriver att Open Infra har ansvar för drift och underhåll av fibernätet.

I tidigare avtalsvillkor nämns drift och underhåll under Leverantörens åtaganden under sektion 3 e) eller 4 c) beroende på när du tecknade ditt fiberleveransavtal. I våra tidigaste villkor står det att Open Infra har ansvar för drift och uppdatering av fiberanslutningen och felsökning. I senare villkor står det att Open Infra har ansvar för drift och underhåll av nät och uppkoppling av din fastighet.

I avtalsvillkor före juni 2021 nämns en avgift som ersättning för drift och underhåll av fiberbox á 9 kr per månad (punkt 6 a)). Denna avgift avser bara fiberboxen. Våra nya avgift för drift och underhåll omfattar hela nätet fram till och med din fiberbox. Villkoren ger dig också en större trygghet då vi tar ett fast pris för reparationer inom din tomtgräns som är betydligt lägre än de löpande kostnader vi tidigare tog för reparationer. Om du dessutom tecknar ett Serviceavtal står vi för alla reparationskostnader och du betalar endast en startavgift om 695 kr.

Klicka här för att se villkor och prislista.