1. Support SE
  2. Lösning – hem
  3. Support
  4. Drift och underhåll av nät

Acceptera villkor för Drift och Underhåll & Serviceavtal

För att använda din fiber så behöver du acceptera våra allmänna villkor för fiber. I vissa fall har du redan gjort det när du tecknade ditt fiberavtal men du kan ändå behöva göra det igen. Dessutom vill vi säkerställa att vi har rätt uppgifter till dig som kund. Det finns tre sätt att göra detta på:

1. Verifiering direkt på skärmen

Om du använder mobil eller i surfplatta kan du komma att omdirigeras till en sida för att acceptera allmänna villkor samt ange dina kontaktuppgifter. Du kommer bes att verifiera att adressen för anslutningen stämmer, godkänna villkoren samt fylla i kontaktuppgifter.

När det är klart kan du surfa vidare. Om ditt avtal kräver att du betalar Drift- och Underhållsavgift (eller om du valt att göra det för att åtnjuta fördelarna som det ger) så kommer inom kort få faktura via e-post.

Du kan också välja att bli påmind senare.

2. Verifiera dina uppgifter via portalen

Om du vill teckna Drift-och Underhållsavtal men inte blivit omdirigerad till sidan enligt punkten ovan så kan du surfa dit ändå. Gå in på https://activation.openinfra.com och följ instruktionerna.

När det är klart kan du surfa vidare och du kommer inom kort få faktura via e-post

3. Verifiera hos kundtjänst

Om du inte kan koppla upp dig för att verifiera dina uppgifter kan du ringa till kundtjänst för verifiering. Var redo med MAC-adress från fiberboxen och anslutningsadressen.

Om du inte har avgiften i dina villkor men önskar ta del av de förmåner som avgiften innebär kan du signa upp på https://activation.openinfra.com