1. Support SE
  2. Lösning – hem
  3. Grävning och installation
  4. Gräva och installera fiber

Vad ska jag tänka på inför installation av fiberbox?

Datum för installation av fiberbox

Om du inte redan har en tid för installation av fiberbox så kommer du bli kontaktad när det börjar närma sig.

Det är viktigt att vi får tillträde den tid du har meddelat oss, det är många i området som väntar på fiber och ju snabbare vi kan genomföra installationen – ju snabbare kommer du att få internet via fiber.

Det är viktigt att du meddelar oss omgående om du har uppdaterat dina kontaktuppgifter så att vi kan nå dig. Du kan meddela eventuella ändringar till: kundtjanst@openinfra.com

Inför installationsdagen

För att underlätta under installationsdagen, ber vi dig att:

- Ta bort kläder från klädeshängaren i hallen om fiberboxen kommer att sitta där

- Ta bort möbler, speglar och tavlor från väggen där fiberboxen ska sitta

- Lämna nyckeln i ev nyckeltub om ni inte kan vara hemma

- Vara hemma om det finns det finns hund eller katt i hemmet