1. Support SE
  2. Lösning – hem
  3. Support
  4. Drift och underhåll av nät

Varför har jag fått brev om avgiften för drift och underhåll?

Alla som är fiberanslutna till Open Infras nät betalar en avgift på för närvarande 18 kr/månaden (debiteras en gång om året i förskott).

I de fall vi saknar uppdaterade kontaktuppgifter har vi skickat brev för att nå dig som bor på adressen och har en aktiv fiberanslutning. Avgiften är knuten till anslutningsadressen som är registrerad i vårt nät.

Du kommer inom kort att få anvisningar på din skärm via datorn eller din mobil/platta när du är uppkopplad till vårt nät.

Det här behöver du göra när aviseringen har dykt upp på din skärm:

• kontrollera att adressen för anslutningen stämmer
  • fyll i kontaktuppgifter
  • godkänn villkoren

När det är klart kan du surfa vidare utan påminnelser och du kommer inom kort få faktura via e-post.

Om du inte har avgiften i dina villkor men önskar ta del av de förmåner som avgiften innebär ska du kontakta kundtjänst.