Så här gör du för att hitta IP-adressen.

1. Via internet

Gå in på https://ip.nu/ och den kommer att visa din IP-adress

2. Via Microsoft 10

För Wi-Fi-anslutning

1. I Aktivitetsfältet väljer du Trådlöst nätverk > det trådlösa nätverk som du är ansluten till > Egenskaper.

2. Under Egenskaper kan du se din IP-adress bredvid IPv4-adress.

För Ethernet-anslutning

1. I Aktivitetsfältet väljer du Ethernet-nätverksikonen> Ethernet-nätverksanslutningen.

2. Under Ethernet väljer du Ethernet-nätverksanslutningen.

3. Under Egenskaper kan du se din IP-adress bredvid IPv4-adress.

Källa: https://support.microsoft.com/sv-se/help/4026518/windows-10-find-your-ip-address