1. Support SE
  2. Lösning – hem
  3. Support
  4. Tjänsteleverantörer och driftsättning

Vad behöver jag för utrustning för att kunna nyttja min fiberanslutning?

Du kan ansluta din dator med kabel direkt till fiberkonvertern om du vill, men vill du ansluta flera enheter eller ha trådlöst nätverk så behöver du en router. Open Infra tillhandahåller inte router.

Vissa tjänsteleverantörer hyr eller lånar ut routrar tillsammans med sina bredbandstjänster. Du kan också köpa en router i närmaste elektronikbutik.

Kontakta din tjänsteleverantör för att få reda på mer gällande vilken utrustning du behöver för att få igång dina tjänster på önskat sätt.