1. Support SE
  2. Lösning – hem
  3. Support
  4. Tjänsteleverantörer och driftsättning

Vad händer med tjänsten som ingår efter 24 månader?

Om du har en tjänst som ingår under avbetalningen, oftast 24 månader men kan också vara 36 månader, ska du se vad som gäller i villkoren för tjänsten. Det vanligaste är att tjänsten löper på tillsvidare med en månads uppsägningstid. Kontakta din tjänsteleverantör för att se vad som gäller.

Om du önskar byta leverantör kan du besöka vår Marknadsplats. Där har vi samlat tjänsteleverantörer av olika slag som kan leverera sina tjänster hem till dig. Gå till openinfra.com/marknadsplats och gör ditt val.