1. Support SE
  2. Lösning – hem
  3. Support
  4. Tjänsteleverantörer och driftsättning

När kommer fibern att bli driftsatt?

Det är svårt att säga exakt när du kommer bli driftsatt. Vi försöker ge information under hela projektets gång och informera när en driftsättning börjar närma sig. Däremot är det svårt att säga ett datum när du kommer bli driftsatt.

När fibern är i marken hela vägen och är allt är installerat återstår bara att driftsätta anslutningen. Det kan ta ca 2-4 veckor och du kommer att få ett meddelande som säger när det är driftsatt. Efter det kan du använda tv-, telefoni- och internettjänster.

Tänk på att vi oftast placerar utrustningen på och i din fastighet ganska tidigt i processen, oftast i samband med flera andra installationer i området.